Project Management

Veel bedrijven zijn bekend met de situatie dat de voortgang van een belangrijk project stagneert doordat de medewerkers over onvoldoende tijd en/of kennis beschikken.

Dit kunnen zeer uiteenlopende zaken zijn, waarbij vaak projecten die buiten de kerntaken van de medewerkers liggen, de dupe worden van de dagelijkse hectiek.

Meestal zijn dit projecten op het organisatorische vlak zoals het opzetten van een kwaliteits- of milieuzorgsysteem, het maken en uitvoeren van een opleidingsplan of b.v. voorbereiden ,plannen en uitvoeren van productieautomatisering met bijbehorende investeringen.

Voor het managen van deze projecten kan industriemanagement u helpen door het beschikbaar stellen van een manager in deeltijd die ervoor zorgt dat de projecten weer voortgang krijgen en/of dat de taken die onvoldoende aandacht krijgen, ook worden uitgevoerd.

Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf weer een stap verder komt in het professionaliseren van de organisatie.

Industriemanagement heeft jarenlange ervaring in het opzetten, plannen en uitvoeren van projecten. In dienst van verschillende industriële bedrijven en als zelfstandige onderneming zijn vele projecten met goed resultaat afgesloten.

Door het project op spanning te houden wordt voortgang geboekt

Terug